Органско масло од кафе

Има регенеративно дејство на кожата на лицето, ги отстранува брчките, ја зацврстува и го потикнува создавањето на колаген.

Блог

sapun an

За изработка на сапуните ДАНИНИ користиме билни масла (кокосово, маслиново, палмино масло и рицинус), натриум хидроксид (NaOH) и дестилирана вода...

Untitled design (2)

Лековитите својства на бадемовото масло на просторот на Медитеранот се познати уште од античките времиња.  Неговата примена е универзална...

Сапун со мед и невен

67328562_741621069626666_8423136354489073664_n

Невенот делува антисептично и антибактериски и е ефикасен против различни воспалителни процеси и габични инфекции. Ја тонира и ја чисти кожата...

Категории