Përfitimet nga produktet


Produktet kozmetike janë përfituar nga burime natyrale, të cilat janë të kontrolluara dhe të përdorura në ushqime në mjekësi për shekuj me radhë. Në këtë mënyrë, shfrytëzohen një numër i vogël procesesh të përzgjedhura të cilat nuk i ndryshojnë produktet dhe karakteristikat natyrale të vajrave.

Produktet natyrale kozmetike të DANINI KOMZMETIKËS NATYRALE i stimulojnë dhe i ndihmojnë funksionet dhe proceset natyrale të lëkurës dhe nuk imponojnë ose shkaktojnë procese të ndryshme fiziologjike.

 

Nëse jeni të interesuar për të marrë më shumë informacione për produktet tona dhe materialet që lidhen me to, lini e-mail tuaj

 

 

Të dhënat tuaja nuk i jepen personave të tretë dhe ato do të përdoren vetëm për arsyen e lartpërmendur, apo vetëm për transmetimin e informacioneve që lidhen me punën tuaj dhe aksionet promotive.

 
Nëse nuk mund të hahet, mos e vendos as në lëkurë!

Produktet tona kozmetike janë përftuar nga burime natyrale, të kontrolluara dhe të përdorura në ushqim he mjekësi për shumë shekuj. Në këtë mënyrë përdoren vetëm një numër i vogël procesesh të përzgjedhura të cilat nuk i ndryshojnë karakteristikat e dobishme të vajrave
 
 • Jashtëzakonisht e kënaqur, produkte cilësore dhe çmime të arsyeshme. Unë përdor kremin regjenerues për fytyrën, i cili më dha rezultate vërtet të shkëlqyera pas vetëm dy, tre ditësh përdorimi, si edhe shampo me hithër për flokë më të dendur dhe të shëndetshme. Ua rekomandoj të gjithëve.
  Marijana Stojanovska Jovanovska
 • E përdor shampon me hithër dhe jam tejet e kënaqur. Po ashtu ua rekomandoj klientëve të mi në sallonin e bukurisë dhe ata po ashtu janë shumë të kënaqur. Këto janë produkte fantastike. Ua rekomandoj me përzemërsi të gjithë atyre që kanë lëkurë problematike dhe të prirur për akne, puçrra dhe atyre me lëkura problematike.
  Valerija Ivanovska
 • Falë jush dhe produkteve tuaja, që i përdor prej dy vitesh, problemi që kisha me lëkurën u zgjidh. lëkura e fytyrës time tani është e butë, delikate dhe e bukur. ua rekomandoj të gjithëve që t’i provojnë dhe të binden për kualitetin.
  Maja Velinovska Postollova
 • Kozmetikë natyrale e mrekullueshme. të gjithë në shtëpi kemi zgjedhur sapunin tonë të preferuar, i imi është me kumak dhe mjaltë. Unë përdor edhe krem regjenerues për fytyrën dhe jam shumë e kënaqur. Ua rekomandoj të gjithëve që duan ta kenë 100% natyrën tek vetja e tyre dhe tek më të afërmit.
  Julijana Vasillovska
 • Vetëm një muaj pas përdorimit të produkteve Danini vërejta përmirësimin e dukshëm të cilësisë së lëkurës.
  Boge Jankonvski
 • Jam shumë e kënaqur nga produktet e Danini kozmetikës natyrale. Kremin regjenerues dhe sapunin me argjilë jeshile dhe karbon aktiv i përdor momentalisht dhe janë kozmetika e vetme që nuk përmban përbërës të dëmshëm. më shumë më kanë pëlqyer sapunët me forma që janë dhuratë ideale për secilin rast.
  Ubavka Stoimenovska
 • Duke përdorur produktet e Danini Natural Cosmetics mësova shumë gjëra, që mund të ekzistojë kozmetikë e shkëlqyer për lëkurën time, kozmetikë e cila edhe krahas cilësisë së jashtëzakonshme ka çmime të arsyeshme dhe për mua, që ndoshta është edhe më e rëndësishmja, kozmetikë e prodhuar me përbërës bimorë dhe që nuk është testuar tek kafshët. Me Danini natyral Cosmetics jemi familjarizuar prej tre vitesh dhe mbeten gjithmonë zgjedhja ime e parë për kujdesin e fytyrës, trupit dhe flokëve. Janë gjithmonë zgjedhja ime e parë, kur më duhet që të përzgjedh dhuratë për miqtë e mi dhe bashkëpunëtorët e ngushtë.
  Gabriela Jakshevski